Screensteps compleet, nu bouwen aan nieuwe artikelen

9 juni 2023

De afgelopen maanden is er door verschillende collega’s hard gewerkt in Screensteps (dé kennisbank over Brightspace) om alle artikelen te kunnen publiceren voor gebruikers van Brightspace. Met als doel dat gebruikers via verschillende ‘how-to’-artikelen informatie kunnen vinden over het werken met Brightspace.

Hogeschool Rotterdam heeft gebruik gemaakt van Brightspace-artikelen uit de kennisbank van Radboud UMC, dit betekende dat alle artikelen omgevormd en aangepast diende te worden naar de HR-situatie voor zowel docenten als studenten. Vervolgens zijn alle artikelen vertaald naar het Engels, zodat ook onze Engelstalige collega’s en studenten hun weg kunnen vinden in Brightspace.

Wij kunnen met trots stellen dat we een mijlpaal hebben bereikt – alle artikelen zijn aangepast naar de HR-situatie voor zowel docenten als studenten, én alle artikelen zijn beschikbaar in zowel NL als ENG. Met grote dank aan de studenten die meegewerkt hebben, de ICTO’s, Functioneel Beheer Brightspace en de verschillende collega’s uit de instituten.

Dit betekent dat we nu kunnen gaan bouwen aan verdere uitbreiding van onze kennisbank. In het Key-user Brightspace overleg wordt een plan gemaakt hoe de uitbreiding verder vorm gegeven kan worden en maken we een plan hoe deze uitbouw vorm te geven. Heb je een idee voor een nieuw artikel? Geef het onderwerp door bij jouw Key-user en ook of je het graag zelf of met anderen samen wil schrijven.